Hikayesel Tasarım ve BiysTM Teknolojisiyle Geliştirdiğimiz Bir

Web Tasarımda Kullandığımız Teknolojiler

Biltek’ çalışmalarını ilk aşamada teknoloji ile başlar. Kullanmış olduğumuz lisanslı donanım ve yazılımlarla müşterilerimizin ihtiyaçlarını doğrudan görme üstüne karşılanır. Bu da standart bir web ajansıda bulunmayan birçok olanaklarının kıpısını aralar. 3D modellemeden Motion Design’a kadar birçok Universal fikri rakiplerinin uygulamayacağı derecede iyi uygular.

Tasarım Teknolojilerimiz

Hizmet verdiğimiz cihazlar günümüz teknolojilerinin imkan verdiği son ekipmanlar ile desteklenir. Tasarımcılarımız 5K gibi muazzam piksel yoğunluğuna, P3 renk gamı gibi göz kamaştırıcı renk destekli monitörlerle işlemlerini gerçekleştirir. Bu, yaptığımız tüm işlerin renk uyumu ve ince ayarları için mükemmel bir alt yapı sağlar. Tüm bu işlemleri yaparken standart kullanılarıda düşünerek yapılan tüm çalışmaları geleneksel çalışan monitörlerle test edilir. İş size sunulduğunda renk ve görüntü anlamında kusursuz bir işçilikle karşılaşırsınız.

- Fontlar

Bu sadece yazılım değil, araçlar içinde geçerlidir. Biltek’ rakiplerinin aksine araştırmayı çok sever. Fontlar bizim en takıntılı olduğumuz konulardan biridir. Sitelerde kullanmış olduğumuz tüm fontlar aylık lisanslı olarak yapılır. Dışarda karşılaşabilecek fontlar kullanılmaz. Özel işlerin özel yükü olur. Fontlar bizim en özel yükümüz.

- Sunum

Sunum araç gereçlerimiz daima günceldir. Müşterilerimize en gerçekçi iş deneyimi yaşatmak için her türlü eforu harcarız. Gelişmiş Live Prototip araçlarımızla siteniz henüz kodlama aşamasına girmeden tıpkı bir web site gibi çalışan prototip ile sunulur. Bu da müşterilerimize cansız bir resim değilde, gerçeğe en yakın web site deneyimi yaşatır.

- Araçlar

Kullanmış olduğumuz araç gereçlerin hepsi lisanslıdır. Lisanslı araç gereçlere sahip olmanın avantajı çarpıcı fikir ve tasarımlara olanak sağlar. 3D modelleme gerektiren işlerde Cinema 4D® ile modelleyip Redshift® ile render alıyoruz. Endüstriyel standartların çok üstünde bir yaklaşım ile müşteri ve iş kalitesini en üstte tutuyoruz. İkonlarımızı lisanslı olarak temin ederek kişiye ve kuruma özel ikonlar oluşturuyoruz. Bu saydıklarımız bir web tasarım ajansında pek rastlayamayacağız durumdur.

Kodlamanın betik yapısı, bize hayallerimizin sınırlarını zorlamamız için yeterli olanakları sağlar. Visual Studio Code® ile oluşturduğumuz satırlar dolusu kod bloglarıyla, yazılımı ihtişamlı bir görsel şölene çeviririz. Web tasarımı yaparken tasarımdan çıkan ince fikirleri etkileyişimli hale çevirerek, bir web sitesini standart sayfa olmaktan çıkarıp hikayesel anlatıma çeviririz.

-Kodlama Teknolojilerimiz

Kodlama yaparken günümüzde bulunan en iyi cihazlarla ve en iyi kodlama yazılımlarıyla işlerinizi gerçekleştiririz. Chrome Developer Console® ile canlı testler yapar, sorunları canlı gözlem ile ilerletiriz. Sitenizde deneysel olan Apple Web-Kit® fonksiyonlarınıda kullanarak. Adaptif veya tepkisel bulanıklaştırmalarla web sitenizi daha da görkemli bir hale getiririz. Cihazların CPU ve GPU’larının aktif olarak kullanıldığı web siteler oluşturarak imkanları zorlarız. Etkileyişimin en önemli parçası olan deneyim ve sezgileri oluşturmak için dünyanın en iyi algoritmalarını kullanırız. Greensock®’ın üstün işlemeli animasyon algoritmaları ile sitenizin sezgilerini daha güçlü hale getiririz. Kullanıcınız siteye girdiğinde, standart sert duran animasyonlar değil deneyime bağlı etkileyişimli animasyonlar ile karşılaşır. Bu da yaptığınız iyi işi iyi şekilde sunmanızı sağlar. GSAP® algoritmik bileşenleri ile scroll’a bağlı tepkisel animasyonlar yaparız.

-Cihaz Uyumlulukları

Mobilite olmuş dünyamızda cihaz çeşitlilik ve türleri saymakla bitmeyecek kadar çoğaldı. Katlanabilir cihazlardan, bilgisayar performansı veren tabletlere kadar çok geniş cihaz yelpazesine sahibiz. Bu kadar geniş çerçeveye sahip değişkenler varken üstüne bir de sıra dışı tasarımlar eklenince işler daha karmaşık hal alıyor. Neyseki çözüm yine algoritmalarda. Responsive hiyerarşine uygun iskelet kurarak en zorlayıcı cihazlarda bile kusursuz görüntü elde edebiliyoruz. Birçok web tasarım ajanslarının gözden kaçırdığı windows® %125 çözünürlüğüne sahip cihazlar içinde resmi destek sunuyoruz. Bu da sadece standart ölçülerde değil, ölçeklenmiş çözünürlüklerde de web sitenizin olağan üstü gözükmesini sağlıyor.

İnsanı güzel yapan, düşünceleri ve kalbidir. Yazılımı güzel kılan ise görünmeyen noktalarındaki çekirdeğidir. Yerleşik olarak sunduğumuz, güvenlik, gizlilik ve minimum düzeyde 3.parti kanalları kullanarak, sizi ve web sitenizin ziyaretçilerini güvenliğini garanti altına alıyoruz. Herhangi bir sızmaya karşılık arkaplanda mantıksal denetçilerimiz ile o kişinin erişimini kısıtlıyoruz.

-Yazılımın Kalbi

İyi bir tasarım iyi bir kodlama beraberinde iyi bir yazılım ile gelir. Yazılımda yaptığımız tüm işlerimizde birinci önceliğimiz güvenlik. Düzenli olarak güvenlik ile yaptığımız güncellemeler ile günümüz koşullarına bağlı, yenilikçi tehditlere karşı koruyoruz. Nöral panel yapımız ile bir yere yaptığımız yenilik, sizin hiçbir müdaheleniz olmadan kendi sitenizde de uygulanmasını sağlıyor. Ve bu nöral panele BİYS® adını veriyoruz. BİYS® yerleşik güvenlik sistemleri ile tamamen kendi geliştirdiğimiz ve kodlarımızı tescillediğimiz özel bir panel. Çekirdeğini 20 yıla yakın bir süredir, sürekli güncellediğimiz, olağan üstü stabil ve hızlı tepkiler veren panelimiz, aklınızdan geçen tüm şeyleri yapmaya olanak sağlıyor. Modüler yapıdaki uzamsal bağ sayesinde sitelere çabuk entegrasyon sağlayıp, kusursuz çalışıyor. Kullanıcı deneyimi en üst çıtada olan herkesin rahatlıkla kullanabileceği yapıya sahip BİYS® panel, gereksiz tüm özelliklerden arınmış, kullanıcılarımızın taleplerine göre geliştirdiğimiz olağan üstü bir yapı. Web sitelerimizin kalbinde yer alan BİYS® Security ile an ve an sürekli risk analizi ve giriş denetçileri ile saldırılara ve hesap çalma gibi illegal faaliyetlerin önünü kesiyor. Yüzlerce sitemize saldırı yapılıp, hizmet kesintisine uğramamasındaki asıl sebep tamda bu.

İşletmenizin ilerleyişine Biltek’ten tam destek.

Biltek’ olarak daima yaptığımız işi değerli buluyoruz. Çünkü gelecek inşa ediyoruz. Yazılımın tüm teknolojik imkanlarını zorlayarak ortaya birbirlerinden eşsiz sanatsal işler çıkarıyoruz. Biliyoruzki dünya üzerinde bizim gibi teknoloji tutkunu insanlar var. Gelişimi kendisine hayat felsefesi edinmiş, her gününe değer katan kişiler… Tüm yaptığımız işler bu vizyona sahip kişiler ile oluşuyor. Vizyonu ileride olan tüm firmalarla Biltek’ olarak çalışmayı çok seviyoruz. Değer tek taraflı elde edilen bir şey olmadığı için bize katabilecek bakış açıları ve bizim çalıştıklarımıza kattığımız bakış açılarıyla alışveriş yapıyoruz.

Çok kalite, çok eşsiz ürünler üreten işletmeler, yaptığı işin kalitesini karşıki tarafa yansıtamıyor. Dijitalleşmiş dünyamızda ne kadar fark oluşturursanız o kadar akılda kalıcığınız artar. Biltek’ bu konuda tam bir “usta”. Günümüz teknolojilerin yeniliklerini ve rahatlığını kullanıcılara yansıtmak için canla başla çalışıyor. Firma hikayenizi dinledikten sonra sizin için bir senaryo oluşturuluyor. Bu senaryo dijital dünyadaki “Siz” oluyorsunuz. Hikayenizi sanatsal atölyemizde işleyip üstün teknolojik ve yenilikçi yaklaşımımız ile harmanlayıp, sizin işinizi sizden daha iyi bir şekilde anlatarak işletmenizin kalbi olan marka imajını oluşturuyoruz. Öyleki bunu o kadar iyi bir şekilde yapıyoruzki bize sadece web tasarım yaptırmak isteyen değerli müşterilerimiz, çoğu zaman “Bütün marka kimliğini bu tasarım tadına çevirelim.”, “Bu tarzda kurumsal oluşturalım.” gibi sözlerle farklı alanlarda da birlikte çalışmak istediklerini dile getiriyor. Eşsiz olmak, eşsiz iş çıkarmak bunları yaparkende dünyanın en ileri teknolojilerini kullanmak, bizi biz yapan temel taşlar.

Peki! Siz ne zaman işletmenize sınıf atlatmayı planlıyorsunuz?

Teknoloji İçin, Son 1 Adım.

Tamamıyla hikayesel tasarım yaklaşımımızla ve BiysTM adını verdiğimiz patentli teknolojimiz ile siteniz hiç olmadığı kadar göz kamaştırıcı.
CAPTCHA

Kişisel verileriniz, Aydınlatma Metni kapsamında işlenmektedir. 'Gönder' butonuna basarak Çerez Politikası'nı okuduğunuzu ve kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Kendi Patentli Teknolojimiz BiysTM ve hikayesel tasarım yaklaşımımız ile hazırlanmış bazı sanatsal eserlerimiz

Bloglar

Önceki Paylaşımlar

W3C Nedir?
13 / KASIM / 2019

W3C 1 Ekim 1994 yılında Massachusetts Teknoloji Enstitüsü'nde Tim Berners-Lee tarafından MIT ve CERN bünyesinde kurulmuştur. Açılımı "World Wide Web Consortium (Dünya Çapında Ağ Birliği)" dur. Kuruluşunda birçok ünlü ve gönüllü yazılımcının katkısı olmuştur.

DNS Nedir?
11 / KASIM / 2019

DNS Tarihçesi 1984 yılından önce DNS diye bir teknoloji üretilmediği için IP-ISIM çözümlemesi HOSTS adındaki bir metin dosyası ile sağlanmaktaydı. Bilgisayarların isimleri ve IP adresleri HOSTS dosyasına elle kaydediliyordu. İnternette ki her bilgisayarda bu dosyanın bir kopyası bulunmaktaydı. Bir bilgisayar diğer bir bilgisayara ulaşmak için bu dosyayı inceliyor eğer karşı tarafın adıyla uyuşan bir alan adı bulursa IP adresini alıp karşı tarafla iletişime geçiyordu. Bu sistemi kolaylaştırmak adına yetkililer 1984'te DNS'i ürettiler. DNS hem bilgisayar veri tabanını dağıtık bir yapıya sokuyor hem de bilgisayarlar arasında hiyerarşik bir yapı kurulmasını sağlıyordu.

Bootstrap Nedir?
18 / EKİM / 2019

Bootstrap açık kaynak kodlu, ücretsiz bir CSS "Framework"tür. İlk olarak 2010 yılının ortalarında Twitter'dan Mark Otto (@mdo) ve Jacob Thornton (@fat) adlı geliştiriciler tarafından oluşturulmuştur.

İşlemci Nedir?
10 / EKİM / 2019

Türkçesi merkezi işlem birimi(Central Processing Unit) olarak çevrilen ve kısaltması CPU olan işlemciler, 1970’li yıllarda ilk defa hayatımıza girdiğinde binlerce transistöre ev sahipliği yaparken şimdi milyonlarca transistörün silikon bir çip üzerinde birleştirilmesi ile meydana gelmektedir. Aritmetik ve mantıksal işlem yapma yeteneğine sahip olan işlemciler, kısaca bilgisayarların verilerini işleyen ve yazılım komutlarını gerçekleştiren bölümü olarak ifade edilmektedir.

VDSL ve ADSL Nedir?
30 / EYLÜL / 2019

VDSL Nedir? VDSL (Very High Speed Digital Subscriber Line) açılım bakımından çok yüksek hızlı dijital abone hattı olarak karşımıza gelir. Bakır kablo aracılığı ile santrale kısa mesafede bulunan internet abonelerine yüksek bant genişliği sunan hızlı bir internet hizmetidir.

Açık Kaynak Kodu Nedir?
27 / EYLÜL / 2019

Açık Kaynak Kod Nedir? "Açık kaynak kodlu yazılım" terimini sıkça duyuyoruz. Linux ve Linux tabanlı Android gibi yazılımların açık kaynak kodlu olduğunu biliyoruz. Peki açık kaynak kod tam olarak ne demek ve açık kaynaklı yazılımın avantajları neler?

JavaScript Nedir?
25 / EYLÜL / 2019

JavaScript, web sayfalarına canlılık ve dinamiklik getirmek için oluşturulmuş bir betik dildir.  HTML koduna gömülü ya da dahili olarak yazılıp sayfa yüklendiğinde doğrudan çalıştırılabilir. Dolayısıyla kodlar herhangi bir derleyiciye ihtiyaç duymadan çalışabilir.  Bunları ele aldığımızda JavaScript diğer dillere kıyasen oldukça farklıdır.

PHP Nedir ?
23 / EYLÜL / 2019

PHP Nedir ? PHP, (açılımı: Hypertext Preprocessor, önceden Personal Home Page) geniş bir kullanıcı alanı ve kitlesi bulunan bir programlama dilidir. İçine HTML gömülebilecek formattadır ve sunucu taraflı iletişimler için oluşturulmuştur. PHP; form verisi toplamak, sunucuda dosya yönetmek, veritabanlarını düzenlemek vb. gibi çeşitli sunucu taraflı fonksiyonları yapabilmektedir. Betik dili denmesinin asıl sebebi ise, herhangi bir derleme işlemine gerek duyulmamasıdır. PHP ile kod yazıp direkt olarak çalıştırabilirsiniz. PHP kodları "" etiketleri arasına yazılır.