Hikayesel Tasarım ve BiysTM Teknolojisiyle Geliştirdiğimiz Bir

Web Tasarımda Kullandığımız Teknolojiler

Biltek’ çalışmalarını ilk aşamada teknoloji ile başlar. Kullanmış olduğumuz lisanslı donanım ve yazılımlarla müşterilerimizin ihtiyaçlarını doğrudan görme üstüne karşılanır. Bu da standart bir web ajansıda bulunmayan birçok olanaklarının kıpısını aralar. 3D modellemeden Motion Design’a kadar birçok Universal fikri rakiplerinin uygulamayacağı derecede iyi uygular.

Tasarım Teknolojilerimiz

Hizmet verdiğimiz cihazlar günümüz teknolojilerinin imkan verdiği son ekipmanlar ile desteklenir. Tasarımcılarımız 5K gibi muazzam piksel yoğunluğuna, P3 renk gamı gibi göz kamaştırıcı renk destekli monitörlerle işlemlerini gerçekleştirir. Bu, yaptığımız tüm işlerin renk uyumu ve ince ayarları için mükemmel bir alt yapı sağlar. Tüm bu işlemleri yaparken standart kullanılarıda düşünerek yapılan tüm çalışmaları geleneksel çalışan monitörlerle test edilir. İş size sunulduğunda renk ve görüntü anlamında kusursuz bir işçilikle karşılaşırsınız.

- Fontlar

Bu sadece yazılım değil, araçlar içinde geçerlidir. Biltek’ rakiplerinin aksine araştırmayı çok sever. Fontlar bizim en takıntılı olduğumuz konulardan biridir. Sitelerde kullanmış olduğumuz tüm fontlar aylık lisanslı olarak yapılır. Dışarda karşılaşabilecek fontlar kullanılmaz. Özel işlerin özel yükü olur. Fontlar bizim en özel yükümüz.

- Sunum

Sunum araç gereçlerimiz daima günceldir. Müşterilerimize en gerçekçi iş deneyimi yaşatmak için her türlü eforu harcarız. Gelişmiş Live Prototip araçlarımızla siteniz henüz kodlama aşamasına girmeden tıpkı bir web site gibi çalışan prototip ile sunulur. Bu da müşterilerimize cansız bir resim değilde, gerçeğe en yakın web site deneyimi yaşatır.

- Araçlar

Kullanmış olduğumuz araç gereçlerin hepsi lisanslıdır. Lisanslı araç gereçlere sahip olmanın avantajı çarpıcı fikir ve tasarımlara olanak sağlar. 3D modelleme gerektiren işlerde Cinema 4D® ile modelleyip Redshift® ile render alıyoruz. Endüstriyel standartların çok üstünde bir yaklaşım ile müşteri ve iş kalitesini en üstte tutuyoruz. İkonlarımızı lisanslı olarak temin ederek kişiye ve kuruma özel ikonlar oluşturuyoruz. Bu saydıklarımız bir web tasarım ajansında pek rastlayamayacağız durumdur.

Kodlamanın betik yapısı, bize hayallerimizin sınırlarını zorlamamız için yeterli olanakları sağlar. Visual Studio Code® ile oluşturduğumuz satırlar dolusu kod bloglarıyla, yazılımı ihtişamlı bir görsel şölene çeviririz. Web tasarımı yaparken tasarımdan çıkan ince fikirleri etkileyişimli hale çevirerek, bir web sitesini standart sayfa olmaktan çıkarıp hikayesel anlatıma çeviririz.

-Kodlama Teknolojilerimiz

Kodlama yaparken günümüzde bulunan en iyi cihazlarla ve en iyi kodlama yazılımlarıyla işlerinizi gerçekleştiririz. Chrome Developer Console® ile canlı testler yapar, sorunları canlı gözlem ile ilerletiriz. Sitenizde deneysel olan Apple Web-Kit® fonksiyonlarınıda kullanarak. Adaptif veya tepkisel bulanıklaştırmalarla web sitenizi daha da görkemli bir hale getiririz. Cihazların CPU ve GPU’larının aktif olarak kullanıldığı web siteler oluşturarak imkanları zorlarız. Etkileyişimin en önemli parçası olan deneyim ve sezgileri oluşturmak için dünyanın en iyi algoritmalarını kullanırız. Greensock®’ın üstün işlemeli animasyon algoritmaları ile sitenizin sezgilerini daha güçlü hale getiririz. Kullanıcınız siteye girdiğinde, standart sert duran animasyonlar değil deneyime bağlı etkileyişimli animasyonlar ile karşılaşır. Bu da yaptığınız iyi işi iyi şekilde sunmanızı sağlar. GSAP® algoritmik bileşenleri ile scroll’a bağlı tepkisel animasyonlar yaparız.

-Cihaz Uyumlulukları

Mobilite olmuş dünyamızda cihaz çeşitlilik ve türleri saymakla bitmeyecek kadar çoğaldı. Katlanabilir cihazlardan, bilgisayar performansı veren tabletlere kadar çok geniş cihaz yelpazesine sahibiz. Bu kadar geniş çerçeveye sahip değişkenler varken üstüne bir de sıra dışı tasarımlar eklenince işler daha karmaşık hal alıyor. Neyseki çözüm yine algoritmalarda. Responsive hiyerarşine uygun iskelet kurarak en zorlayıcı cihazlarda bile kusursuz görüntü elde edebiliyoruz. Birçok web tasarım ajanslarının gözden kaçırdığı windows® %125 çözünürlüğüne sahip cihazlar içinde resmi destek sunuyoruz. Bu da sadece standart ölçülerde değil, ölçeklenmiş çözünürlüklerde de web sitenizin olağan üstü gözükmesini sağlıyor.

İnsanı güzel yapan, düşünceleri ve kalbidir. Yazılımı güzel kılan ise görünmeyen noktalarındaki çekirdeğidir. Yerleşik olarak sunduğumuz, güvenlik, gizlilik ve minimum düzeyde 3.parti kanalları kullanarak, sizi ve web sitenizin ziyaretçilerini güvenliğini garanti altına alıyoruz. Herhangi bir sızmaya karşılık arkaplanda mantıksal denetçilerimiz ile o kişinin erişimini kısıtlıyoruz.

-Yazılımın Kalbi

İyi bir tasarım iyi bir kodlama beraberinde iyi bir yazılım ile gelir. Yazılımda yaptığımız tüm işlerimizde birinci önceliğimiz güvenlik. Düzenli olarak güvenlik ile yaptığımız güncellemeler ile günümüz koşullarına bağlı, yenilikçi tehditlere karşı koruyoruz. Nöral panel yapımız ile bir yere yaptığımız yenilik, sizin hiçbir müdaheleniz olmadan kendi sitenizde de uygulanmasını sağlıyor. Ve bu nöral panele BİYS® adını veriyoruz. BİYS® yerleşik güvenlik sistemleri ile tamamen kendi geliştirdiğimiz ve kodlarımızı tescillediğimiz özel bir panel. Çekirdeğini 20 yıla yakın bir süredir, sürekli güncellediğimiz, olağan üstü stabil ve hızlı tepkiler veren panelimiz, aklınızdan geçen tüm şeyleri yapmaya olanak sağlıyor. Modüler yapıdaki uzamsal bağ sayesinde sitelere çabuk entegrasyon sağlayıp, kusursuz çalışıyor. Kullanıcı deneyimi en üst çıtada olan herkesin rahatlıkla kullanabileceği yapıya sahip BİYS® panel, gereksiz tüm özelliklerden arınmış, kullanıcılarımızın taleplerine göre geliştirdiğimiz olağan üstü bir yapı. Web sitelerimizin kalbinde yer alan BİYS® Security ile an ve an sürekli risk analizi ve giriş denetçileri ile saldırılara ve hesap çalma gibi illegal faaliyetlerin önünü kesiyor. Yüzlerce sitemize saldırı yapılıp, hizmet kesintisine uğramamasındaki asıl sebep tamda bu.

İşletmenizin ilerleyişine Biltek’ten tam destek.

Biltek’ olarak daima yaptığımız işi değerli buluyoruz. Çünkü gelecek inşa ediyoruz. Yazılımın tüm teknolojik imkanlarını zorlayarak ortaya birbirlerinden eşsiz sanatsal işler çıkarıyoruz. Biliyoruzki dünya üzerinde bizim gibi teknoloji tutkunu insanlar var. Gelişimi kendisine hayat felsefesi edinmiş, her gününe değer katan kişiler… Tüm yaptığımız işler bu vizyona sahip kişiler ile oluşuyor. Vizyonu ileride olan tüm firmalarla Biltek’ olarak çalışmayı çok seviyoruz. Değer tek taraflı elde edilen bir şey olmadığı için bize katabilecek bakış açıları ve bizim çalıştıklarımıza kattığımız bakış açılarıyla alışveriş yapıyoruz.

Çok kalite, çok eşsiz ürünler üreten işletmeler, yaptığı işin kalitesini karşıki tarafa yansıtamıyor. Dijitalleşmiş dünyamızda ne kadar fark oluşturursanız o kadar akılda kalıcığınız artar. Biltek’ bu konuda tam bir “usta”. Günümüz teknolojilerin yeniliklerini ve rahatlığını kullanıcılara yansıtmak için canla başla çalışıyor. Firma hikayenizi dinledikten sonra sizin için bir senaryo oluşturuluyor. Bu senaryo dijital dünyadaki “Siz” oluyorsunuz. Hikayenizi sanatsal atölyemizde işleyip üstün teknolojik ve yenilikçi yaklaşımımız ile harmanlayıp, sizin işinizi sizden daha iyi bir şekilde anlatarak işletmenizin kalbi olan marka imajını oluşturuyoruz. Öyleki bunu o kadar iyi bir şekilde yapıyoruzki bize sadece web tasarım yaptırmak isteyen değerli müşterilerimiz, çoğu zaman “Bütün marka kimliğini bu tasarım tadına çevirelim.”, “Bu tarzda kurumsal oluşturalım.” gibi sözlerle farklı alanlarda da birlikte çalışmak istediklerini dile getiriyor. Eşsiz olmak, eşsiz iş çıkarmak bunları yaparkende dünyanın en ileri teknolojilerini kullanmak, bizi biz yapan temel taşlar.

Peki! Siz ne zaman işletmenize sınıf atlatmayı planlıyorsunuz?

Teknoloji İçin, Son 1 Adım.

Tamamıyla hikayesel tasarım yaklaşımımızla ve BiysTM adını verdiğimiz patentli teknolojimiz ile siteniz hiç olmadığı kadar göz kamaştırıcı.
CAPTCHA

Kendi Patentli Teknolojimiz BiysTM ve hikayesel tasarım yaklaşımımız ile hazırlanmış bazı sanatsal eserlerimiz

KİŞİSEL VERİLERİN TEMİNİ, İŞLENMESİ VE KORUNMASINA İLİŞKİN AYDINLATMA METNİ;

1- GENEL AÇIKLAMA VE TANIMLAR

İş bu bilgilendirme metni, Biltek Tasarım ve Yazılım A.Ş. (“Biltek Tasarım” olarak ifade edilecektir)’ ın “veri sorumlusu” sıfatıyla, 6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (Kanun)’nun 10 ncu maddesi kapsamında, “aydınlatma yükümlülüğü” nün yerine getirilmesi amacıyla hazırlanmıştır. Bilgilendirme metninde yer alan aşağıdaki terimlerin anlamları, 6698 Sayılı Kanun, bu Kanuna ilişkin çıkarılan Yönetmelikler ve Tebliğlerde belirtilen tanımları ifade etmekte olup aşağıdaki şekildedir.

Kişisel veri: Kimliği belirli veya belirlenebilir gerçek kişiye ilişkin her türlü bilgi,

Kişisel verilerin işlenmesi: Kişisel verilerin tamamen veya kısmen otomatik olan ya da herhangi bir veri kayıt sisteminin parçası olmak kaydıyla otomatik olmayan yollarla elde edilmesi, kaydedilmesi, depolanması, muhafaza edilmesi, değiştirilmesi, yeniden düzenlenmesi, açıklanması, aktarılması, devralınması, elde edilebilir hâle getirilmesi, sınıflandırılması ya da kullanılmasının engellenmesi gibi veriler üzerinde gerçekleştirilen her türlü işlem,

İlgili kişi: Kişisel verisi işlenen gerçek kişi,

Açık rıza: Belirli bir konuya ilişkin, bilgilendirilmeye dayanan ve özgür iradeyle açıklanan rıza,

Anonim hâle getirme: Kişisel verilerin, başka verilerle eşleştirilerek dahi hiçbir surette kimliği belirli veya belirlenebilir bir gerçek kişiyle ilişkilendirilemeyecek hâle getirilmesi,

Veri sorumlusu: Kişisel verilerin işleme amaçlarını ve vasıtalarını belirleyen, veri kayıt sisteminin kurulmasından ve yönetilmesinden sorumlu olan gerçek veya tüzel kişi,

Veri işleyen: Veri sorumlusunun verdiği yetkiye dayanarak onun adına kişisel verileri işleyen gerçek veya tüzel kişi,

Veri kayıt sistemi: Kişisel verilerin belirli kriterlere göre yapılandırılarak işlendiği kayıt sistemi,

İrtibat kişisi: Türkiye’ de yerleşik olan tüzel kişiler ile Türkiye’ de yerleşik olmayan tüzel kişi veri sorumlusu temsilcisinin Kanun ve bu Kanuna dayalı olarak çıkarılacak ikincil düzenlemeler kapsamındaki yükümlülükleriyle ilgili olarak, Kurum ile kurulacak iletişim için veri sorumlusu tarafından Sicile kayıt esnasında bildirilen gerçek kişi,

Kişisel veri saklama ve imha politikası: Veri sorumlularının, kişisel verilerin işlendikleri amaç için gerekli olan azami süreyi belirleme işlemi ile silme, yok etme ve anonim hale getirme işlemi için dayanak yaptıkları politika.


2- VERİ SORUMLUSUNA İLİŞKİN BİLGİLER

Tüzel kişilerde veri sorumlusu tüzel kişiliğin kendisidir. Türkiye’de yerleşik olan tüzel kişilerin Kanun kapsamındaki veri sorumlusu yükümlülükleri, tüzel kişiliği temsil ve ilzama yetkili organ/kişi veya kişiler marifetiyle yerine getirilir. Tüzel kişiliği temsile yetkili organ, Kanunun uygulanması bakımından yerine getirilecek yükümlülükler ile ilgili olarak bir veya birden fazla kişiyi görevlendirebilir. Bu görevlendirme Kanun hükümleri uyarınca tüzel kişiliğin sorumluluğunu ortadan kaldırmaz.

Biltek Tasarım, Türkiye’ de yerleşik, tüzel kişiliği olan bir sermaye şirketi olarak faaliyetlerini yürütmektedir. Veri sorumlusu olarak Biltek Tasarım hakkında bilgiler aşağıda belirtildiği şekildedir.

 

Veri Sorumlusunun;

ÜnvanıBiltek Tasarım ve Yazılım A.Ş.
AdresiSeyrantepe Mah. Çalışkan Sok. No: 1 Kat: 3 Kağıthane - İSTANBUL
Mersin Numarası0175044573900001
Vergi DairesiMASLAK
Vergi Numarası1750445739
Telefonu0 212 223 60 58
Web Sitesiwww.biltektasarim.com
e-Posta Adresiinfo@biltektasarim.com
İrtibat KişisiUğur Yapal

 

3- VERİ SORUMLUSUNUN YÜKÜMLÜLÜKLERİ

Biltek Tasarım, ilgili kişileri aydınlatma yükümlülüğü kapsamında ilgili kişilere;

  • Veri sorumlusunun ve varsa temsilcisinin kimliği,
  • Kişisel verilerin hangi amaçla işleneceği,
  • İşlenen kişisel verilerin kimlere ve hangi amaçla aktarılabileceği,
  • Kişisel veri toplamanın yöntemi ve hukuki sebebi,
  • Kişisel verisi işlenen kişilerin haklarının neler olduğu,konusunda bilgi vermekle yükümlüdür. Biltek Tasarım ayrıca veri güvenliğine ilişkin olarak;
  • Kişisel verilerin hukuka aykırı olarak işlenmesini önlemek,
  • Kişisel verilere hukuka aykırı olarak erişilmesini önlemek,
  • Kişisel verilerin muhafazasını sağlamak, amacıyla gerekli güvenlik tedbirlerini almaktadır. Biltek Tasarım, kendi kurum veya kuruluşunda, 6698 sayılı Kanun hükümlerinin uygulanmasını sağlamak amacıyla gerekli denetimleri yaparak elde ettiği kişisel verileri 6698 sayılı Kanun hükümlerine aykırı olarak başkasına açıklamamakta ve işleme amacı dışında kullanmamaktadır.


4- İŞLENECEK KİŞİSEL VERİLER

Biltek Tasarım tarafından işlenecek kişisel veriler aşağıda belirtilmiş olup kanunların gerekli kıldığı ve/veya ihtiyaç duyulduğu hallerde bu bilgilere yenileri ilave edilebilir ve/veya değişiklik yapılabilir.

Veri işlemeye konu edilen kişisel veriler;

  • Ad, Soyad, TC No, Doğum Tarihi, vb. kimlik bilgileri,
  • Adres, telefon, fax, e-posta vb. iletişim bilgileri,
  • Vergi Dairesi ve Vergi Numarası bilgisi,
  • Çalışanlarına ait ücret, sosyal güvenlik, banka hesap numarası, ve aile bireyleri hakkında bilgiler,
  • Meslek ve eğitim durumu hakkında bilgiler,
  • Kamera kaydı, parmak izi vb. bilgiler


5- KİŞİSEL VERİLERİN ELDE EDİLME YÖNTEMLERİ

Kişisel veriler doğrudan ilgili kişinin kendisinden temin edilebileceği gibi, online satış platformları, kamera kaydı, bayiler, çözüm ortağı kurum ve kuruluşlar ile bunlarla sınırlı olmamak üzere edinilen verinin edinme amacına göre dolaylı yollardan da temin edilebilmektedir.

6- KİŞİSEL VERİLERİN İŞLENME AMACI

  • Biltek Tasarım, kişisel verileri aşağıdaki amaçlar doğrultusunda işlemektedir. Bu amaçlar;
  • Vergi kanunları, 6102 sayılı Türk Ticaret Kanunu ve diğer yasal düzenlemeler kapsamında vergi vb. kamu alacaklarına dair yükümlülüklerin yerine getirilmesi,
  • 6502 sayılı Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun kapsamında tüketici haklarının korunmasına ilişkin tedbirlerin alınması,
  • İlgili kişilerin Biltek Tasarım' dan satın almak istedikleri ürünlere ait siparişlerin alınması, ürünlerin satışı, ürünlerin ilgili kişilere ulaştırılması, bedellerinin tahsil edilmesi, satılan ürüne ilişkin satış sonrası hizmetlerin sunumu, müşteri memnuniyetinin ölçülmesi, satılan ürün veya hizmete ilişkin varsa şikayet ve önerilerin toplanması ve değerlendirilmesi,
  • Hizmet kalitesinin artırılması,
  • Ürün ve hizmetlere ilişkin kampanya, promosyon, reklam ve tanıtım faaliyetlerinde bulunulması, bu konularda bilgi verilmesi,
  • Şirket içi güvenliğin sağlanması, üretim verimliliğinin arttırılması,
  • İş ilişkisinin ispatlanması, ücret ve ücrete ilişkin bilgilerin kayıt altına alınması, Maliye, Sosyal Güvenlik Kurumu ve diğer kurumlara yasal bildirimlerin yapılabilmesi, iş sağlığı ve güvenliği esaslarının uygulanabilmesi, kanunlardan doğan yükümlülüklerin yerine getirilmesi, çalışma koşullarının belirlenmesi ‘dir.


7- KİŞİSEL VERİLERİN AKTARIMI VE KORUNMASI

Biltek Tasarım veri işleme amaçları doğrultusunda elde etmiş olduğu kişisel verileri ilgili kişinin açık rızası olmadan üçüncü kişi/kurumlara aktarmamaktadır.

Biltek Tasarım, vergi ve sosyal güvenlik kanunları ile diğer Kanun ve sair mevzuat hükümlerinin zorunlu kıldığı/izin verdiği kişi, kurum ve/veya kuruluşlara, bunlarla sınırlı olmamak üzere Gelir İdaresi Başkanlığı, İş- Kur, Sosyal Güvenlik Kurumu, Mali Suçları Araştırma Kurulu, Bankalararası Kart Merkezi, Kredi Kayıt Bürosu gibi kişisel verileri alma yetkisi bulunan kamu tüzel kişilerine, Biltek Tasarım yurtiçi iştiraklerine, bayilik sıfatıyla faaliyet yürütülen firmalara, işbirliği yapılan program ortağı/çözüm ortağı kurum ve kuruluşlara, PTT şubelerine, lojistik destek hizmeti, danışmanlık ve bağımsız denetim hizmeti alınan firmalara, yasal zorunluluklar nedeniyle; yasal zorunluluk olmasa dahi 6.madde kapsamında daha iyi hizmet verebilmeye yönelik amaçlarını gerçekleştirebilmek için 3. Kişi ve kurumlara, ilgili kişinin 6698 sayılı Kanun kapsamındaki haklarının saklı kalması koşuluyla, kişisel verileri aktarabilecektir.
 

8- KİŞİSEL VERİLERİN İŞLENMESİNDE İLGİLİ KİŞİNİN AÇIK RIZASININ ALINMASI

Biltek Tasarım tarafından işlenecek kişisel veriler, 6698 sayılı Kanun kapsamında ilgili kişinin “açık rızası” alınarak işlenir. Açık rıza; Belirli bir konuya ilişkin, bilgilendirilmeye dayanan ve ilgili kişinin özgür iradeyle açıklayacağı rızasını ifade eder. 6698 sayılı Kanunun 5/2 nci maddesi gereğince aşağıdaki şartlardan birinin varlığı hâlinde, ilgili kişinin açık rızası aranmaksızın kişisel veriler işlenebilir.

  • Kanunlarda açıkça öngörülmesi.
  • Fiili imkânsızlık nedeniyle rızasını açıklayamayacak durumda bulunan veya rızasına hukuki geçerlilik tanınmayan kişinin kendisinin ya da bir başkasının hayatı veya beden bütünlüğünün korunması için zorunlu olması.
  • Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması.
  • Veri sorumlusunun hukuki yükümlülüğünü yerine getirebilmesi için zorunlu olması.
  • İlgili kişinin kendisi tarafından alenileştirilmiş olması.
  • Bir hakkın tesisi, kullanılması veya korunması için veri işlemenin zorunlu olması.
  • İlgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması.


9- KİŞİSEL VERİLERİN SAKLANMA SÜRESİ

Biltek Tasarım, kişisel verilerin işleme amacının ortan kalkması, Kanunlar ve diğer sair mevzuat kapsamında belirlenen zorunlu saklama sürelerinin dolmasıyla bilirlikte kişisel verileri imha eder (kişisel verileri siler, yok eder veya anonim hale getirir).

10- İLGİLİ KİŞİNİN HAKLARI

İlgili kişiler veri sorumlusuna başvurarak kendisiyle ilgili;

  • Kişisel veri işlenip işlenmediğini öğrenme,
  • Kişisel verileri işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme,
  • Kişisel verilerin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,
  • Yurt içinde veya yurt dışında kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme,
  • Kişisel verilerin eksik veya yanlış işlenmiş olması hâlinde bunların düzeltilmesini isteme,
  • Kanunda öngörülen şartlar çerçevesinde kişisel verilerin silinmesini veya yok edilmesini isteme,
  • Kişisel verilerle ilgili değişiklilerin, kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,
  • İşlenen verilerin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle kişinin kendisi aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme,
  • Kişisel verilerin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğraması hâlinde zararın giderilmesini talep etme, haklarına sahiptir.
     

11- VERİ SORUMLUSUNA BAŞVURU

Kişisel verisi işlenen gerçek kişiler, 6698 sayılı Kanunun 11 nci maddesinde belirtilen hakları kapsamındaki taleplerine ilişkin olarak Biltek Tasarım'a başvurabilir. İlgili kişiler, başvurularını Türkçe olarak yapmak kaydıyla bu haktan yararlanabilir. İlgili kişiler taleplerini, aşağıdaki iletişim kanallarından biri vasıtası ile Biltek Tasarım'a iletebilir. Bu doğrultuda ilgili kişiler taleplerini;

  • Yazılı olarak,
  • Kayıtlı elektronik posta (KEP) adresi üzerinden,
  • Güvenli elektronik imza veya mobil imza yoluyla, Kişisel verisi işlenen kişi tarafından Biltek Tasarım’ a daha önce bildirilen ve Biltek Tasarım’ ın sisteminde kayıtlı bulunan elektronik posta adresini kullanmak suretiyle,
  • Başvurularda;
  • Ad, soyad ve başvuru yazılı ise imza,
  • Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları için T.C. kimlik numarası, yabancılar için uyruğu, pasaport numarası veya varsa kimlik numarası,
  • Tebligata esas yerleşim yeri veya iş yeri adresi,
  • Varsa bildirime esas elektronik posta adresi, telefon ve faks numarası,
  • Talep konusu,

bulunması zorunludur. Konuya ilişkin bilgi ve belgeler başvuruya eklenmelidir. Başvuru talepleri, “Başvuru Talep Formu” kullanılmak suretiyle yapılabilir. İlgili kişilerin yapacağı başvurular için, iş bu bilgilendirme metninin “2-VERİ SORUMLUSUNA İLİŞKİN BİLGİLER” başlıklı bölümünde belirtilen iletişim kanalları kullanılabilir.

Biltek Tasarım, başvuruda yer alan talepleri, talebin niteliğine göre en kısa sürede ve en geç otuz gün içinde ücretsiz olarak sonuçlandırır. Ancak, işlemin ayrıca bir maliyet gerektirmesi hâlinde, “Veri Sorumlusuna Başvuru Usul Ve Esasları Hakkında Tebliğ” in 7’nci maddesinde belirtilen tutarda ücret alınabilir. Başvurunun, veri sorumlusunun hatasından kaynaklanması hâlinde alınan ücret ilgiliye iade edilir.


12- DEĞİŞİKLİK VE GÜNCELLEMELER

İş bu bilgilendirme metni, 6698 sayılı Kanun ve söz konusu Kanun kapsamında yayınlanmış olan Yönetmelik ve Tebliğler ile Biltek Tasarım kişisel veri işleme amaç ve politikaları kapsamında hazırlanmıştır. İlgili yasal mevzuat ve/veya Biltek Tasarım' ın kişisel veri işleme amaç ve politikalarında meydana gelecek değişiklikler doğrultusunda bilgilendirme metninde gerekli değişiklikler yapılabilir.

Bilgilendirme Metninin en güncel haline www.biltektasarim.com adresinden ulaşılabilecektir.

 

ÜnvanıBiltek Tasarım ve Yazılım A.Ş.
AdresiSeyrantepe Mah. Çalışkan Sok. No: 1 Kat: 3 Kağıthane - İSTANBUL
Mersin Numarası0175044573900001
Vergi DairesiMASLAK
Vergi Numarası1750445739
Telefonu0 212 223 60 58
Web Sitesiwww.biltektasarim.com
e-Posta Adresiinfo@biltektasarim.com
İrtibat KişisiUğur Yapal